Get Adobe Flash player

Pedicure

Goede voetverzorging, een must!

Je ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor het uiterlijk vind je heel gewoon. Maar hoe zit dat met de voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van je voeten zijn deze problemen te voorkomen . Een bezoek aan de pedicure / chiropodist helpt daarbij.

Voor wie?

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of je nu veel zit, staat of loopt. Want realiseer je je wel eens dat het hele gewicht van het lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist je dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer knie, heup, rug- of nekklachten ontstaan.

De werkwijze

Eerst worden nauwkeurig de huid en nagels van uw voeten bekeken. Voor een optimale hygiëne worden de voeten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit het weghalen van eelt of likdoorns, het op de juiste manier knippen en verzorgen van de zijkanten van de nagels, ingroeiende nagels verhelpen en het polijsten van de nagelplaat. Met behulp van professionele apparatuur word je snel en vrijwel pijnloos geholpen. Als de conditie van voet en been dit toelaat, behoort als afronding van de behandeling een ontspannende massage met een verzorgende crème.

Ook een ontspannend voetenbad met een scrubmassage behoort tot de mogelijkheden evenals een voetpakking. Een tip voor tijdens je pedicurebezoek: een paraffinehandmasker.

Teennagels lakken? Doen we graag en er is een grote keuze aan kleuren.  Neem wel je slippertjes mee!

Gun je voeten een goede verzorging, ze zijn het waard!