Get Adobe Flash player

Manicurebehandelingen

Manicure betekent het verzorgen van de handen en de nagels.
Handen hebben dagelijks veel te verduren door zon, wind, water, en andere invloeden. Dan is een (uitgebreide) manicurebehandeling een aanrader, om uw handen de verzorging te geven die de huid nodig heeft. Het is tevens een aangename en ontspannen behandeling.

Bij ons in de salon kunt u een afspraak maken voor verschillende manicurebehandelingen. Een goede, verzorgende manicure met  hoogwaardige producten inclusief verwarmde thermale handpakking.

Manicurebehandeling voor de man

Ook voor de heren is er een manicurebehandeling. Veel mannen denken dat een manicurebehandeling alleen nog voor vrouwen is maar niets is minder waar. Steeds meer mannen ervaren het als prettig om, zeker als zij een representatief beroep hebben, verzorgde handen en nagels te hebben. Een manicurebehandeling is dan geen overbodige luxe.
De basisbehandeling voor de man bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen, vijlen, een handscrub om de dode huidcellen te verwijderen, een nagelserum om de nagel sterker te maken en het polijsten van de nagel. Deze behandeling wordt afgesloten met een voedende handcrème.
Desgewenst kan de behandeling worden uitgebreid met een paraffine-handmasker of verwarmde thermale handmaskerbehandeling. Helemaal even ontspannen terwijl uw handen toch in het masker ingepakt zijn is ook uw gezicht even te verwennen met een 10 minuten durend masker (Ice Mask).

Mooie Natuurlijke Nagels

Met de Jessica-methode bieden wij u de mogelijkheid om zelf mooie natuurlijke nagels te krijgen en te houden.
Iedere nagel is anders en daarom is het zo fijn dat Jessica, naast verzorging van de gezonde nagel,  ook voor nagelproblemen de bijpassende verzorging kan bieden!

Nageltypes en probleemgebieden bij nagels

Voordat we de nageltypes omschrijven, kijken we eerst naar de 2 grootste problemen bij nagels:

I. Splijtende nagels: komt voor bij alle nageltypes
Nooit vijlen op het splijtende deel! Problemen met splijtende nagels moeten altijd eerst worden aangepakt.
Splijtende nagels
II. Continu brekende nagels
Hierdoor ontstaan diepe scheuren in het nagelbed vaak in combinatie met splijten; deze nagels hebben hulp nodig bij het groeien. Nagels met dit probleem hebben extra bescherming en hulp nodig.
Continu brekende nagels
     
Bovenstaande problemen kunnen in principe voorkomen bij elk van onderstaande 5 nageltypes. De door ons gebruikte nageltypes zijn: 
     
1.  Droge nagels
Harde, vochtarme nagels met diepe groeven, witte vlekjes en een poederachtig uiterlijk.
Droge nagels
 2. Broze nagels
Zeer harde, breekbare nagels. Scheuren vaak diep in het nagelbed of brokkelen plaatselijk af.
Broze nagels
 3. Beschadigde nagels (bijv. na kunstnagels)
Dunne zwakke nagels met weinig glans en een sterke doorbloeding.
Beschadigde nagels
 4. Normale nagels
De nagels zijn mooi roze, sterk, glad en flexibel.
Normale nagels
 5. Zwakke zachte nagels
Dit is een kritisch geval. De nagels zijn zacht en breken daardoor snel. Soms slechte groei.
Zwakke zachte nagels

Voor elk probleem en nageltype gebruiken we een bij de nagel passende basecoat (basisdekking) met optimale werkstoffen om de nagel te verbeteren en/of gezond te houden. Naast de basecoat komen nog één of meerdere beschermende lagen op de nagel. Dit is afhankelijk van het probleemgeval of het type nagel. De schitterende kleurlakken van Jessica geven een perfecte verzorging en bescherming van uw nagels zodat u nog maar eens in de 14 dagen van kleur hoeft te veranderen….!!!!

Een manicurebehandeling kan uiteraard incidenteel, bijvoorbeeld als voorbereiding van een feest, maar indien u echt van uw probleemnagels wilt afkomen dan is een Jessica-kuur de oplossing. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen van minimaal 1 uur gedurende 9 weken. Succes gegarandeerd (mits de richtlijnen worden opgevolgd). Bij het boeken van de kuur krijgt u 1 behandeling gratis!