Get Adobe Flash player

Bergman Beauty Care

Midden in de prachtige bossen bij Bilthoven bevindt zich, omgeven door rustgevend natuurschoon, de Bergman Kliniek, een van de meest gerenommeerde privé-klinieken in Nederland voor esthetische plastische chirurgie. Hoog gekwalificeerde plastisch chirurgen voeren bij de Bergman kliniek esthetische behandelingen uit zoals borstcorrecties, buikwandcorrecties, liposculpture, facelift, ooglid-, oor- en neuscorrecties en velerlei rimpelbehandelingen. De waardevolle kennis en ervaring die aanwezig is in de kliniek op het gebied van deze behandelingen en huidveroudering is de basis voor de ontwikkeling van de exclusieve huidverzorgingslijn onder de merknaam Bergman Beauty Care. Deze producten onderscheiden zich door de vele zeer effectief werkende ingrediënten die ze bevatten en de hoogwaardige kwaliteit die wordt geaccentueerd door een elegante verpakking met een eigentijds design. De producten zijn voor dames en heren!

Glucan

De basisstof van vrijwel alle producten van de Bergman Beauty Care lijn is Glucan. Deze exclusieve biologische werkstof wordt gewonnen uit de celwand van de tarwekiem. Glucan is met recht revolutionair te noemen en heeft op zijn zachtst gezegd opzienbarende eigenschappen. Na uitgebreid onderzoek is onomstotelijk komen vast te staan dat Glucan:

  • beschermt tegen oxidatieve stress veroorzaakt door UV-A straling;
  • de productie van keratinocyten stimuleert, waardoor rimpels langer wegblijven;
  • de huidfuncties herstelt;
  • de celvernieuwing bevordert;
  • het huideigen herstelmechanisme verbetert;
  • het vochtgehalte op peil houdt;
  • wondhelende eigenschappen heeft;
  • huidirritaties verzacht.

Behalve Glucan bevatten de diverse crèmes nog een groot aantal andere effectieve ingrediënten zoals vitamine E (belangrijke antioxidant) en vitamine F. Ook het bekende anti-rimpelbestanddeel Retinol (vitamine A) is ruimschoots aanwezig. De zijdezachte emulsies werken niet alleen vochtherstellend, voedend en beschermend, maar ook preventief door het verouderingsproces te vertragen.

Verzorging op maat

Als Bergman Beauty Care- dépositaire bent u ervan verzekerd dat uw schoonheidsspecialiste intensieve trainingen heeft doorlopen.  Die kennis zorgt ervoor dat u een gedegen advies op maat krijgt. Dat is belangrijk want alleen op die manier bent u er zeker van dat u de Bergman Beauty Care producten gebruikt die naadloos aansluiten op de specifieke eisen van uw huidtype en huidconditie. De ongeëvenaarde effectiviteit van de producten komt daardoor het beste tot zijn recht. Daar is uw huid het beste bewijs van!

Behandelingsprijzen vanaf € 59,00.
Bij aanschaf van een Bergman-product ontvangt u standaard 10% kassakorting. Houdt ook de speciale akties via onze nieuwsbrief in de gaten.