Get Adobe Flash player

Herbalife

Maak van jouw leven een Herbalife leven.

Herbalife werd in 1980 opgericht door Mark Hughes die met zijn unieke visie Herbalife lanceerde en op knappe wijze Herbalife de naam en faam heeft bezorgd die het heeft. Herbalife is leverancier van enkele der beste producten voor gewichtsbeheersing en voeding. Inmiddels zijn de Herbalife producten al 40 jaar een wereldwijd succes!
Vanaf het prille begin heeft Herbalife voor haar producten gebruik gemaakt van de fijnste kruiden en plantaardige stoffen. Het team dat verantwoordelijk is voor Herbalife’s research & development heeft wetenschap en natuur gebundeld om zo absolute topproducten op het gebied van voeding te kunnen aanbieden, ideaal voor elke levensfase. Of je nu bezig bent te proberen je gewicht onder controle te krijgen of je eetpatroon wilt verbeteren, betere sportprestaties wilt leveren of er op je best uit wilt zien, met behulp van de Herbalife voedingsproducten kan dat voor een ieder lukken. Miljoenen mensen zijn je voorgegaan, dus waarom zou het jou niet lukken?

Vandaagdedag is Herbalife een fenomeen op wereldschaal. Door te kiezen voor Herbalife kies je voor een levensstijl.
Voeding is de sleutel tot welzijn en levenslange gewichtsbeheersing!!

BERGMAN’S Body & Beauty Care is al ruim 25 jaar onafhankelijk Herbalife member en heeft diverse trainingen in binnen- en buitenland gevolgd.
Je  kunt vrijblijvend een afspraak maken om in een persoonlijk gesprek meer informatie over de Herbalife producten te krijgen en wat deze voor jou kunnen betekenen. Ook kun je in aanmerking komen voor een proefpakket.
Via de weegschaal en de vetmeter wordt  je startpositie nauwkeurig genoteerd. Regelmatige “meet- en weet” consulten waarbij je vorderingen in beeld worden gebracht, kan naar keuze onderdeel zijn van de kosteloze begeleiding.

De voedingsshake is ook vrij van soja, lactose en gluten te verkrijgen!

Diverse programma’s

Er zijn diverse soorten programma’s mogelijk:
1. een programma om af te slanken
2. een programma om aan te komen
3. een gezondheidsprogramma (ook om op uw gewicht te kunnen blijven)
4. sport en fitness
5. health en vitaliteitprogramma
6. hulp bij de spijsvertering

Voor meer productinformatie kunt u uiteraard even contact opnemen maar ook alvast een kijkje nemen op https://belbergman.goherbalife.com